Wi-Fi

Nieuw item

TowerEye Wi-Fi voorziening

Naast camerabeveiliging voor gebouwen, werven en events is TowerEye gespecialiseerd in de installatie van naadloos weggewerkte wifinetwerken op events. Wij hebben de ervaring en expertise om de bezoekers van jouw event de beste surfervaring te bieden.

Een duidelijke analyse van de situatie en locatie, een goed gesprek over de verwachtingen en mogelijkheden, en een duidelijke inschatting van het aantal simultane gebruikers vormen de basis van onze aanpak. De beste garantie op een stabiel en veilig wifinetwerk voor jouw event.

Nieuw item

Binnen en buiten

Of je nu een happening buiten organiseert, of standhouders uitnodigt om deel te nemen aan een beurs in een mooie hal: TowerEye zorgt binnen en buiten voor de nodige wifinetwerken voor jouw event.

Het aantal WLAN’s hangt af van je wensen en behoeften en wordt in onderling overleg bepaald. Daarbij kan je rekenen op het professionele advies van onze experten. Elk netwerk dat we installeren, is veilig en kan met een paswoord uitgerust worden. Zo bied je je gasten, medewerkers, bezoekers of standhouders het best mogelijke netwerk aan.

Anker

[]

Wij werken ook samen met:
  • 1 Ik wens een prijsvoorstel voor
  • 2 Kies uw data
  • 3 Vul uw gegevens in
Dank u wel, [NAME]

Uw aanvraag werd succesvol verzonden,
We nemen zo snel mogelijk contact met u op.