Ga naar inhoud

De Moderne Werf - Meld Kamer & Detectie

De behoeften van de klant worden sterk bepaald door de technologische evolutie.  TowerEye is een innovatief concept dat inspeelt op de hedendaagse tijd en de nieuwste technologische trends.  TowerEye houdt rekening met de dagdagelijkse beslommeringen waar aannemers, studieburelen, bouwbedrijven… mee worden geconfronteerd zoals diefstal, veiligheid en communicatie.

TowerEye speelt in op de behoeften van de moderne werven zoals videobewaking, toegangscontrole, opname van beeldmateriaal, remote access controle, draadloze communicatie…
TowerEye creëert intelligente oplossingen voor verschillende van deze topics gaande van Controle, Camera, Communicatie, Connectie en Centralisatie.

 

Mobiele camerabeveiliging en tijdelijk netwerk op bouwwerven

Je werf bewaken en toezicht houden vanop afstand? Het kan perfect met een TowerEye-mast. De mobiele cameramast houdt het kleinste detail op je terrein in de gaten. Met een groot afschrikeffect voor werfdieven. Kortom, TowerEye verhoogt de veiligheid op jouw bouwwerf. De toepassingen van de mobiele cameramast zijn divers.

Ontdek onze totaalaanpak op maat.

Contacteer ons vandaag nog voor meer info.